دسته‌بندی نشده

Vadslagning På Engelska

Vadslagning På Engelska

Bonusen kan bestå av olika delar men den allra mest vanliga är den så kallade insättnings bonusen. Övriga välkomstbonusar är riskfria spel eller så kallade gratisspel.

Att föra din egen statistik över spelandet är mycket viktigt och det gör du enklast genom att använda ett så kallat spreadsheet. Här bokför du alla dina spel med datum, match, odds, sport samt vilken unitsize du använder bland annat.

Här är det seger som gäller och därmed är förlängning och straffar inkluderade i utfallet. När du snackar betting med redan insatta och mer erfarna spelare kommer “punkter” att troligen användas tämligen frekvent. Punkter är helt enkelt ett uttryck för skillnader i odds. Ett exempel är om lag A går från 1.90 i odds till 1.70 i odds under dagen så har oddset droppat 20 punkter. Att jämföra odds är ruskigt viktigt för att bli en vinnande spelare i längden. Dessa spelsidor finns nästan uteslutande på den asiatiska marknaden och kommer stå för att odds på ett spelobjekt som nästintill alltid är korrekt så som på några få procent. För att hålla koll på ditt spelande används allt som oftast ROI eller Return on investment som instrument.

Vad en unit motsvarar kan vara olika från person till person vilket gör enheten till ett mått som alla kan använda och därmed veta exakt hur mycket som ska läggas. Exempel: En rek på ett spel kommer ut på The Gamblin Cabin. Rekaren värderar spelet till 3 av 5 units. Med denna enhet istället för pengabelopp vet alla hur mycket var och en ska lägga. En unit för spelare A kanske motsvarar 100 kronor och därmed värderas spelet till 300 kronor. En unit för spelare B motsvarar kanske 250 kronor. Då vet spelare B att spelet motsvarar 750 kronor.

Engelska Gratis

Denna form av säkert spel utförs med hjälp av minst två bookies där hur än utfallet blir kommer generera vinst. Till exempel: Om Lag A står i 2.10 Moneyline på spelsida A medan Lag B står i 2.10 Moneyline på spelsida B kommer, hur än matchen slutar, du som spelare alltid att vinna pengar.

Är ditt spread sheet korrekt ifyllt kommer du enkelt kunna gå tillbaka och leta läckor som du har samt vilka marknader eller varför inte sporter som du bäst behärskar. Att bli en vinnande spelare i längden innebär att det är av vikt att slå det så kallade stängningsoddset.

När du som spelare ryggar bör du vara noggrann med vilka spelare du följer. Vissa rekare kommer också med så kallade ryggmattor där massor av spel under kort tid pumpas ut. Att följa andra spelares tips kan dock innebära större risk för limiteringar. Scorecast betyder att du både ska plocka ut ett resultat i en match samt en målskytt (första, sista eller någon gång under matchen). Detta är ett högodds-spel och sätter du ditt vad så kan du nästan uteslutande räkna med en riktigt fin utbetalning.

vadslagning eng

Kort och gott betyder det att 1.90 spelet du under gårdagen lirade på att Bayern München ska besegra Tottenham i Champions League vid spelstopp ligger lägre, låt oss säga 1.60. Med ett dropp om 30 punkter har du därmed hittat ett fantastiskt spel och slagit marknaden många gånger om. Hade du istället fått se en uppgång från 1.90 till 2.10 precis innan matchstart så är ditt spel betydligt sämre och inte ens favorit längre (47,6% mot X2 till 52,4%). Kort och gott, att slå stängningsoddset kommer vara avgörande i det långa loppet för hur ditt spelande kommer gå. Sure bets innebär att hur du än spelar på ett event så kommer du plussa.

ROI:en räknar ut hur ditt positiva, eller som i vissa fall, negativa utfall varit under tid. All positiv ROI över tid är bra och då marginalerna oftast är mycket små inom sports betting hittas de riktigt grymma och vinnande spelarna i spannet mellan %. Detta innebär att per satsad hundralapp kommer 105 procent ROI innebära fem kronor i avkastning medan 15 procent innebär 15 kronor i avkastning. Att rygga andra spelare är vanligt och i många fall ett riktigt bra val.

Odds: Deltävling 2 Melodifestivalen

Mer om välkomstbonusar kan läsas om under kapitlet “Hur fungerar en välkomstbonus? Att hitta ett spel som i jämförelse mellan andra EU-sajter eller mot en referensbookie ligger alldeles för högt i odds kallas för värdespel eller value bet på engelska. Det är just dessa spel som i det långa loppet kommer göra dig som spelare framgångsrik inom bettingen. Du kan också hitta ett värdespel själv om du anser att till exempel en match är helt jämn (50-50) medan oddsen säger 1.70 samt 2.20 Moneyline. Då har du trollat fram eget värde på tvåan till 2.20 vilket för dig därmed anses som ett värdespel.

Den amerikanska termen för vinnarspel kallas Moneyline. Det är kort och gott ett begrepp som plockar bort ett oavgjort resultat.

Vid en satsad hundralapp på bägge bettingsidor utan licens med trustly spelsajterna kommer du förlora på den ena sidan medan 210 kronor kommer sättas in på den andra. Det innebär att din vinst alltid är 10 kronor oavsett resultat. Vill du lära dig mer om Sure bets/Arbitrage-betting finns kapitlet: “Vad är Sure bets och Arbitrage? Motsatsen till favorit är underdog och innebär att oddset på spelaren/laget är högre än motståndarens. I bettingvärlden används units frekvent. Detta är ett mått på hur mycket du som spelare är villig att lägga på ett objekt. Istället för att prata i form av pengar använder man därför units.

Livebetting är inte bara en marknad för 1X2 utan här finns oftast massor av olika spelformer såsom hörnspel, offsider, varningar, målskyttar, handikap linor, mål med mycket mera. Långtidsspel betecknar spel, precis som det låter, som sträcker sig över en längre period. Ett spel erbjuds med ett odds som är 20, 30 ja kanske 50 punkter för högt. Detta är generellt för bra för att vara sant och det är nu dags att maxa sitt spel. Håller du dig till money management-strategin och sköter dina tillgångar genom en väl avvägd bankrullestrategi är det nu upp till 5 procent av din spelkassa som kan och bör användas. Maxspel får ändå anses ytterst ovanliga och bör endast tillämpas i mycket specifika fall.

Casinotips

Unit-sizen bör värderas utefter storlek på spelkassan. En bra måttstock är att 1 procent av kassan motsvarar en unit och 5 procent är därför 5/5-units. Unitskalan är såklart inte skriven till just 1-5 utan här kan fantasin flöda. 1-4 samt 1-10 är också väldigt vanligt. En välkomstbonus är precis som det låter en bonus när du som ny spelare registrerar dig på en spelsajt.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *